Enorm trots zijn wij op onze klanten en het werk wat we voor hun mogen doen. Deze cases geven een beeld van onze werkzaamheden bij enkele van onze klanten.

case / 04.09.15

Treatwell #2

De Nederlandse beautymarktplaats Treatwell is achttien maanden na de lancering voor 34 miljoen euro verkocht. Met Siteworkers stonden wij aan de wieg van deze ‘Booking.com voor schoonheidssalons’ en hebben wij het eerste jaar de techniek verzorgd.

Case / 05.06.15

Yarden

Weten jullie nog? Jullie waren op zoek naar een bureau dat verstand had van GX. Het stabiele schaalbare platform waar vele serieuze bedrijven hun applicaties op hebben draaien. Jullie wilden een snel schakelend bureau dat over veel vakkennis beschikt. Niet zo gek dat jullie dus uiteindelijk voor ons gekozen hebben. 

Case / 23.10.14

Greenchoice

Greenchoice is de grootste aanbieder van groene stroom in Nederland. Samen met onze partner Angi Studio geven wij Greenchoice het gereedschap voor een nog groenere toekomst.

Case / 18.08.14

Treatwell #1

Treatwell is een van de snelst groeiende internet bedrijven van Nederland. Een restaurant, hotel of vliegreis boekt iedereen al online. Treatwell is bezig de online wereld rondom beauty & wellness vorm te geven. Siteworkers levert het platform.

Case / 18.08.14

Een eeuw GX ervaring

De GX WebManager experts. Dat zegt GX Software over Siteworkers, en dat zeggen GX klanten over onze mensen.

Case / 25.03.14

NEN

Ruim 140.000 normen worden via de NEN website ontsloten naar vooral zakelijke gebruikers. Van de alom bekende NEN-1010 tot ISO-9001. NEN is de enige autoriteit in Nederland als het gaat om norm ontwikkeling. Via haar webshop verkopen zij losse normen en abbonementen.

Case / 08.12.13

KPN

Voor KPN.com verzorgt Siteworkers projecten voor performance verbeteringen in GX WebManager over de gehele breedte van de organisatie.