Waarheid, transparantie en... vuur

We houden ervan om mooie dingen te ontwikkelen voor onze klanten. Dat doen we met passie. Maar dat doen we vooral oprecht en transparant. Want een project is zo succesvol als de samenwerking tussen de partijen. Om het beste resultaat te bereiken, hebben we elkaar nodig. Open communicatie is daarom een van de belangrijkste basisregels voor ons, onze dochterondernemingen en onze partners.

Kernwaarden

Sleutel voor succesvol zakendoen

Binnen het gehele bedrijf hanteren we een aantal sterke kernwaarden, die de sleutel vormen voor succesvol zakendoen:

 

Kwaliteit

We bouwen webapplicaties voor uiteenlopende klanten. Veel hiervan behoren tot de top 200 van Nederlandse bedrijven. We hoeven vrijwel geen reclame te maken, onze tevreden klanten doen dat voor ons. 

Pragmatisch

Meetbaar rendement op je IT-investering en daarmee een eerlijke validatie van jouw business case. Dat is onze bewijslast.

Eerlijk

Heb je behoefte aan inzicht in de voortgang van de ontwikkelingen? Elke klant is welkom om te komen kijken waar onze developers mee bezig zijn. Gewoon op ons kantoor in Utrecht.

Grensverleggend

Onmogelijk komt in ons woordenboek niet voor. Kan het niet, dan kan het toch! We hebben de ambitie om klanten steeds opnieuw te verrassen met toonaangevende interactieve oplossingen.

Rationeel

Soms hebben we het lef om te zeggen ‘dit moet je niet willen’. Nog meer dan aan de oplossing voor jou, denken we aan de beste oplossing voor jouw klant. Betere klantervaringen, betekent immers betere verkoop.

Emotioneel

We zijn echt, oprecht betrokken. We raken gefrustreerd als we de klant gefrustreerd zien en doen er alles aan om dit te voorkomen of verhelpen.

Richting gevend

Je mag ons overvragen, graag zelfs. We bewaken echter ook jouw grenzen en zullen adviseren projecten één voor één op te pakken. Met een kop en een staart. Daarna kijken we naar de volgende stap of het volgende project. Dat is onze startupmentaliteit.

 

Stabiliteit

We leveren een stabiel opererend systemen, met een nihil risico op uitval en daardoor imagoschade. Met één doel voor ogen: jouw business optimaliseren.

 

Enthousiasmerend

We hopen je een beetje te besmetten met ons 'jonge' enthousiasme en onze bevlogenheid.

 

Trots

Dat zijn we iedere keer als een project live staat, we onze klant een succesvol product hebben afgeleverd en vooral de eindgebruiker hiermee blij hebben gemaakt.

Onze visie

Van functioneel naar klantgericht

Consumenten omarmen niet meer vanzelfsprekend de techniek die hen wordt voorgeschoteld. Slimme bedrijven omarmen juist dat waar de klant behoefte aan heeft: keuzevrijheid en zelfregie waar en wanneer hij maar wil. Er is op digitaal en mobiel gebied steeds meer mogelijk. Hierdoor worden de behoeftes van mensen op dit gebied ook steeds groter. Als bedrijf kun je hier simpelweg niet in achterblijven. Wij ondersteunen dit door applicaties te ontwikkelen die de fysieke en digitale wereld zo natuurlijk en intuïtief mogelijk met elkaar te verbinden.  

Lees meer over onze visie

MEER WETEN?

info@siteworkers.nl

HET RESULTAAT VAN DIT ALLES

Bekijk wat wij doen