Pressure Cooker, Incubator...hoe je het noemt maakt ons niet uit. Startende ondernemingen in de tech industrie weten de weg naar Siteworkers te vinden. De unieke samenwerking die wij met deze startende ondernemers hebben vind je nergens terug. Met onze TAAS (Team As A Service) benadering leveren wij handjes. Maar belangrijker nog vinden wij de uitwisseling van een cultuur waarin gelijkheid, ondernemerschap en schaalbaarheid hand in hand gaan. En ja...dit levert alleen maar succesverhalen op!

meer weten?

info@siteworkers.nl

Wij willen je graag leren kennen. Wie ben je, wat doe je en welke uitdaging ligt er voor je? En...stuur ons a.ub. geen bijlagen 

evenement bijwonen?

info@siteworkers.nl

We gaan elk jaar naar Ibiza met founders, ondernemers, coaches en angels. 4 dagen samen werken, leren, delen, coden, coachen, pitchen, party...Wil je mee? Laat ons dan vooral weten wat jij meeneemt...!

- 400k funding eind 2016
- Top 10 groeier in IoT en Big Data
- Rockstart smart energy graduate

Stel je voor: duizenden sensoren verspreid door het hele land. Geinstalleerd in kantoren, schoolgebouwen, overheidsgebouwen. En elke maand komen er tientallen sensoren bij. Qwiksense groeit als kool. Siteworkers helpt met mensen (Team As a Service!) en advies (Noem het coaching...) van Qwiksense een schaalbaar succesverhaal maken.

- Snelste e-comm groeier 2015/2016
- ICT project van het jaar 2016
- 35 mio exit (18 mnd na livegang)

Restaurants, hotels of vliegreizen vergelijkt en boekt iedereen al online. Waarom schoonheidsbehandelingen dan niet? In dat gat in de markt is de start-up Treatwell gesprongen. Siteworkers heeft in de opstartfase de ontwikkeling van de website voor zijn rekening genomen en de techniek daarna geïntegreerd in het bedrijf.

- 100k seed 2017
- Eerste GDPR proof data agency
- Van 0 naar 10 klanten in 3 maanden

De online marketing wereld investeert miljarden in commerciele optimalisatie vanuit bezoekersaantallen. De grootste online advertentie verkopers varen er wel bij. Wat als je die wereld nou een omkeert? Hoe kun je optimaliseren op waarde die je reeds in bezit hebt? Dataflows gaat dit mogelijk maken en heeft de ambitie om iedereen wat minder 'Google Addicted' te maken.

- 100k seed 2017
- AI data platform
- Lancering 1-1-2018

Pricebeat is een dienst die consumenten helpt bij slimmer, beter en goedkoper online shoppen. 
Zij onderhandelen deals voor producten waar op dat moment ook echt vraag naar is. De technologie achter Pricebeat voorspelt de vraag tot op productniveau en verkoopt deze data aan retail en e-commerce partijen.

Tech

Functions are Objects. Een kenner weet dan waar ons programmeer hart ligt. Nee ff geen small talk nu; We nemen dit bloedserieus. 1+1 kan ook 2 zijn. En dat zonder  opnieuw het wiel te moeten uitvinden.

We zijn begonnen als Java specialisten, of misschien eerder als object georienteerde generalisten. Doorgegroeid naar een mooie mix van Functionele denkers en Objectgeorienteerde doeners.

In het kort 

  • Dedicated development teams voor startups en scaleups.

  • Schaalbaarheid als grootste drijfveer achter ons werk.

  • Een uniek ontwikkelproces binnen een unieke bedrijfscultuur.

  • Een netwerk van ondernemers, founders, techneuten en investeerders.