Van functioneel naar klantgericht

Consumenten omarmen niet meer vanzelfsprekend de techniek die hen wordt voorgeschoteld. Slimme bedrijven omarmen juist dat waar de klant behoefte aan heeft: keuzevrijheid en zelfregie waar en wanneer hij maar wil. Er is op digitaal en mobiel gebied steeds meer mogelijk. Hierdoor worden de behoeftes van mensen op dit gebied ook steeds groter. Als bedrijf kun je hier simpelweg niet in achterblijven. Wij ondersteunen dit door applicaties te ontwikkelen die de fysieke en digitale wereld zo natuurlijk en intuïtief mogelijk met elkaar te verbinden.

Bedrijven die zich onderscheiden, zijn die bedrijven die dit streven naar autonomie van consumenten juist gebruiken en reorganiseren van een functionele naar klantgerichte organisatie. Wij faciliteren de optimale zelfregie van je klant met webapplicaties waarmee alle interacties tussen hen en jouw organisatie online kunnen worden uitgevoerd. Het is onze missie om jóuw klanten blijvend te verrassen met technieken die hen op dit gebied optimale autonomie en keuzevrijheid bieden.

Online haalbaarheid toetsen

Binnen onze Bootstrap Shop ondersteunen wij startups. We helpen hen om hun business case te kunnen toetsen. Zowel aan de techniekzijde voor technologie-startups als aan de businesskant kunnen wij ondernemers helpen en adviseren over de (online) haalbaarheid van hun idee. 

Meer weten?

info@siteworkers.nl

Groot worden door klein te starten

De digitale ontwikkelingen binnen de samenleving gaan in rap tempo verder. Om hierin mee te kunnen en jezelf te blijven ontwikkelen, is het essentieel om een stabiele fundering te maken. Vanuit die visie werken we binnen al onze projecten met een startupmentaliteit. Wat startups namelijk goed doen, is eerst dingen ‘af’ te maken en daarna pas weer verder te kijken.

Startupmentaliteit

De Siteworkers startupmentaliteit is een unieke manier van samenwerken: een concrete aanpak van een business case, met een kop en een staart, en heldere resultaten.

De voordelen

  • Meetbaar rendement op uw IT-investering;

  • Ownership door alle lagen van de organisatie;

  • Directe betrokkenheid bij de uitvoering;

  • Eerlijke validatie van de business case.

Onze filosofie

Waarheid, transparantie en... vuur

We houden ervan om mooie dingen te ontwikkelen voor onze klanten. Dat doen we met passie. Maar dat doen we vooral oprecht en transparant. Want een project is zo succesvol als de samenwerking tussen de partijen. Om het beste resultaat te bereiken, hebben we elkaar nodig. Open communicatie is daarom een van de belangrijkste basisregels voor ons, onze dochterondernemingen en onze partners.

Lees meer over onze filosofie

MEER WETEN?

info@siteworkers.nl

HET RESULTAAT VAN DIT ALLES?

Bekijk onze cases