Zoals je vast wel weet, ontwerpen en bouwen we slimme webapplicaties en technische oplossingen waarmee jouw klant zelf de regie krijgt over zijn acties. Applicaties waarbij we verder kijken dan alleen de techniek. We denken vanuit de gebruiker en de business case en kiezen daar de juiste technische oplossing bij. En wat blijkt, dan werken applicaties pas echt. Laat dat maar aan ons over. 

Van strategie naar oplossing

Doordat je voor ons gekozen hebt, krijgen jouw klanten zelf de regie over hun interacties. We bouwen namelijk slimme, intuïtieve applicaties waarmee ze zelf hun zaken kunnen regelen, waar en wanneer ze maar willen. Dit wordt steeds belangrijker, niet alleen in de consumentenmarkt maar ook bij die van business-to-business. Het is dus logisch dat je als succesvolle organisatie hier de focus op legt. We adviseren niet anders. Wij hebben de technische kennis om dit ook voor jou te realiseren, anders had je niet voor ons gekozen. Maar wat is techniek zonder doordachte strategie of een doeltreffend design?  

Techniek

Techniek is een van onze drie peilers. Techniek volgt altijd uit keuzes die gemaakt zijn om zowel de gebruiker als de business case zo goed mogelijk te ondersteunen. Technisch weten we waar we het over hebben. Van Java tot Objective-C, wij spreken elke taal. Ook die van je bestaande systemen. Als het kan, zetten wij standaard software in, zoals Hippo en GX. Maar eigenlijk gaan we graag een niveau dieper om een uniek product te maken dat jouw diensten en klanten optimaal ondersteunt.

Internetstrategie

We geloven niet in kant-en-klare oplossingen. Geen bedrijf of systeem is hetzelfde. Wij denken mee en adviseren over de internetstrategie van je organisatie. Met als resultaat een goed en gefundeerd plan van aanpak, passend bij jouw commerciële belangen, ambities en visie.

Design

We maken webapplicaties die werken. Die functioneel en makkelijk te gebruiken zijn. Goed design werkt hieraan mee. Niet voor niets zei Steve Jobs dat design eigenlijk niet gaat om hoe het eruit ziet, maar om hoe het werkt. Vanuit ons technisch perspectief kunnen we ons daar helemaal in vinden. We werken daarom samen met de beste grafisch- en interaction ontwerpers zoals de Haagse ontwerpers van Angi Studio.

Waar we goed in zijn

Code rood situaties

Storingen in techniek, systemen die 'omvallen' of een haperende bestelflow. Het kan zijn dat je ons ingeschakeld hebt om een noodsituatie op te lossen. We zijn hier namelijk erg goed in en we doen het graag. Met onze brede technische kennis kunnen wij in zeer korte tijd systemen analyseren en een stabiele situatie creëren zodat jij weer verder kunt met je business.

Solide platformen

Liever dan het aanbrengen van 'stutten' om een instabiel systeem in de lucht te houden transformeren we deze liever naar een betrouwbaar en solide platform. Onze ervaring maakt dat we precies weten waar en hoe de problemen ontstaan. Zo maken we je systeem weer stabiel. Moeiteloos draaiende en toekomstbestendige applicaties zijn ons handelsmerk, dat je het maar weet.

De kracht van Siteworkers

Cross platform ontwikkeling

We ontwikkelen webapplicaties en hardware-interfaces voor zowel (fysieke) producten als diensten. We ontwikkelen deze zonder afhankelijk te zijn van een bepaalde techniek of apparaat. 

Lean startup & bootstrapping

Een new business concept of startup snel en schaalbaar naar een nieuwe fase brengen? Wij zorgen voor het meest geschikte online platform om dit te realiseren. Dan kun jij je zorgenloos richten op het laten groeien van je bedrijf. 

Technology services & consulting

We kunnen je zorgen uit handen nemen als ICT in jouw organisatie of project een bepalende succesfactor is. We zetten graag onze technische en business expertise ter plekke in om je volledig te ontzorgen. Je weet dat we er goed in zijn, daarvoor zet je ons in. 

Een aantal van onze klanten

MEER WETEN?

info@siteworkers.nl

HET RESULTAAT VAN DIT ALLES?

Bekijk onze cases